fbpx

Анкетата за состојбите во судството - 85% од граѓаните бараат промени

Анкетата за состојбите во судството - 85% од граѓаните бараат промени

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Анкетата за состојбите во судството - 85% од граѓаните бараат промени
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.