fbpx

Бојкот на настава поради загадувањето - власта партиски ги етикетира гневните родители

Бојкот на настава поради загадувањето - власта партиски ги етикетира гневните родители

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Бојкот на настава поради загадувањето - власта партиски ги етикетира гневните родители
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.