fbpx

Зошто новата Влада го прави она што го критикуваше како опозиција - потпишува анекси за автопатите

Зошто новата Влада го прави она што го критикуваше како опозиција - потпишува анекси за автопатите

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Зошто новата Влада го прави она што го критикуваше како опозиција - потпишува анекси за автопатите
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.