fbpx

Измамата со кремот кој ветува дека лечи болки во зглобовите за само 4 дена уште функционира

Измамата со кремот кој ветува дека лечи болки во зглобовите за само 4 дена уште функционира

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Измамата со кремот кој ветува дека лечи болки во зглобовите за само 4 дена уште функционира
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.