fbpx

Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друг агол. Што се случуваше во Валандово?

Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друг агол. Што се случуваше во Валандово?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друг агол. Што се случуваше во Валандово?
Watch the video

Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друг агол. Што се случуваше во Валандово?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.