fbpx

Која е вистината за печката за медицински отпад во Дрисла?

Која е вистината за печката за медицински отпад во Дрисла?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Која е вистината за печката за медицински отпад во Дрисла?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.