fbpx

Македонците на шопинг викенд во Солун – таму протести против Македонија

Македонците на шопинг викенд во Солун – таму протести против Македонија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Македонците на шопинг викенд во Солун – таму протести против Македонија
Watch the video

Македонците на шопинг викенд во Солун – таму протести против Македонија

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.