fbpx

Дали по критиките, во Судскиот совет се договориле што ќе биде решавачко при изборот на судии

Дали по критиките, во Судскиот совет се договориле што ќе биде решавачко при изборот на судии

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Дали по критиките, во Судскиот совет се договориле што ќе биде решавачко при изборот на судии
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.