fbpx

„Конзистентна“ Саботажа

„Конзистентна“ Саботажа

„Конзистентна“ Саботажа, емитувана на 02 февруари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Конзистентна“ Саботажа
Watch the video

„Конзистентна“ Саботажа, емитувана на 02 февруари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.