fbpx

По Ирак и Авганистан, за кумановци нова хит-дестинација е Германија, јазикот се учи масовно

По Ирак и Авганистан, за кумановци нова хит-дестинација е Германија, јазикот се учи масовно

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

По Ирак и Авганистан, за кумановци нова хит-дестинација е Германија, јазикот се учи масовно
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.