fbpx

Која е вистината за употребата на цијанидот во рударството? Аргументи ЗА и ПРОТИВ предлог-законот

Која е вистината за употребата на цијанидот во рударството? Аргументи ЗА и ПРОТИВ предлог-законот

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Која е вистината за употребата на цијанидот во рударството? Аргументи ЗА и ПРОТИВ предлог-законот
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.