fbpx

Сметот во светот е голем бизнис, а кај нас голем проблем

Сметот во светот е голем бизнис, а кај нас голем проблем

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Сметот во светот е голем бизнис, а кај нас голем проблем
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.