fbpx

„Глобтротерска“ Саботажа

„Глобтротерска“ Саботажа

„Глобтротерска“ Саботажа, емитувана на 19 март 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Глобтротерска“ Саботажа
Watch the video

„Глобтротерска“ Саботажа, емитувана на 19 март 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.