fbpx

„Анахрона“ Саботажа

„Анахрона“ Саботажа

„Анахрона“ Саботажа, емитувана на 13 април 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Анахрона“ Саботажа
Watch the video

„Анахрона“ Саботажа, емитувана на 13 април 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.