fbpx

„Тезгарска“ Саботажа

„Тезгарска“ Саботажа

„Тезгарска“ Саботажа, емитувана на 20 април 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Тезгарска“ Саботажа
Watch the video

„Тезгарска“ Саботажа, емитувана на 20 април 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.