fbpx
Watch the video
Play DRUGGY: Скопје вреди да се сака

Под итно да се престане со градењето и натрупувањето на нови згради едни до други на сметка на зеленилото во ...
Play Бутарис: „Не лажете ги гласачите“

"Секогаш зборувајте ја вистината пред гласачите и не ветувајте нешто што не можете да го исполните" вели ...
Повеќе