fbpx
Watch the video
Ни недостасува еколошко образование

Во наставните програми во основните и средните училишта многу малку се изучуваат еко-системите, проблемите ...
И децата страдаат од депресија 

Според Светската здравствена организација депресијата до 2020 година ќе биде втор глобален проблем, ...
Водно - запознавање одблизу

Мегаломанските идеи за градење на Водно не запираат иако стручњаците предупредуваат дека агресивната ...
Реагирај за поубав град

Таксистката Тина и патникот Томо имаат четири случајни средби во различни делови од Скопје. Томо воопшто не ...
Повеќе