fbpx

Би сакал/а следната година да...

Би сакал/а следната година да...

Прашавме ученици со попречености што би сакале да знаат нивните професори и соученици за нив за оваа и за следната година. Нивните новогодишни желби се остварливи оти не зависат од Дедо Мраз.

Среќни новогодишни празници!

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со Хелсиншкиот комитет за човекови права и Здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“.

Би сакал/а следната година да...
Watch the video

Прашавме ученици со попречености што би сакале да знаат нивните професори и соученици за нив за оваа и за следната година. Нивните новогодишни желби се остварливи оти не зависат од Дедо Мраз.

Среќни новогодишни празници!

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со Хелсиншкиот комитет за човекови права и Здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“.