fbpx

Смртноста од рак за 10 години е зголемена за 13,5%

Смртноста од рак за 10 години е зголемена за 13,5%

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.
Новинарка: Маја Јовановска

Смртноста од рак за 10 години е зголемена за 13,5%
Watch the video

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.
Новинарка: Маја Јовановска