fbpx

Дали ќе се ревидира проектот Кембриџ?

Дали ќе се ревидира проектот Кембриџ?

Заменик-министерот за образование Петар Атанасов вели дека станува збор за голем процес. Од ВМРО-ДПМНЕ предупредуваат да се направи сериозна проценка бидејќи граѓаните ги плаќаат програмите и учебниците според Кембриџ.

Гледајте повеќе во ResPublica подкастот „Суштински промени или популистички мерки во образованието?“.

Дали ќе се ревидира проектот Кембриџ?
Watch the video

Дали ќе се ревидира проектот Кембриџ?

kopce1

Заменик-министерот за образование Петар Атанасов вели дека станува збор за голем процес. Од ВМРО-ДПМНЕ предупредуваат да се направи сериозна проценка бидејќи граѓаните ги плаќаат програмите и учебниците според Кембриџ.

Гледајте повеќе во ResPublica подкастот „Суштински промени или популистички мерки во образованието?“.