fbpx

Македонија нема лекторати за македонски јазик во странство

Македонија нема лекторати за македонски јазик во странство

Гледајте повеќе во ResPublica подкастот „Суштински промени или популистички мерки во образованието?“.

Македонија нема лекторати за македонски јазик во странство
Watch the video

Гледајте повеќе во ResPublica подкастот „Суштински промени или популистички мерки во образованието?“.