fbpx

Со развој на стартапите до намалување на одливот на мозоци

Со развој на стартапите до намалување на одливот на мозоци

kopce1

Да се најде нешто што на општеството му недостига, а вам ќе ви донесе пари. Да се изгради долго замислуваната идеја почнувајќи од нула, така што безусловно ќе ги вложите сите вештини – вака отприлика звучи процесот на создавање на еден стартап. Не постои загарантиран успех, но патот до него го трасираат упорноста и желбата да се создава.

Аудио подкастот го изработи Радио МОФ.