fbpx

Да се здружиме во борбата против корупцијата

Да се здружиме во борбата против корупцијата

Британската амбасадорка во Македонија, Рејчел Галовеј ни порачува сите да се здружиме во борбата против корупцијата. Затоа, ако сте  со нас, споделете ја оваа порака со хаштагот #UKAgainstCorruption.

Да се здружиме во борбата против корупцијата
Watch the video

Британската амбасадорка во Македонија, Рејчел Галовеј ни порачува сите да се здружиме во борбата против корупцијата. Затоа, ако сте  со нас, споделете ја оваа порака со хаштагот #UKAgainstCorruption.