fbpx

Најдобра професионална фотографија „Жан Моне“ за Томислав Георгиев

Најдобра професионална фотографија „Жан Моне“ за Томислав Георгиев

kopce1

Томислав Георгиев ја освои наградата „Жан Моне 2018“ во категоријата „најдобра професионална фотографија“ што традиционално ја доделува Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите во Македонија.

Фотографијата е дел од серијалот фотографии на Томислав Георгиев, кои се објавени во фото-сторијата „Ден потоа“ на www.samoprasaj.mk, каде граѓаните ги споделуваат свои перспективите каде оди Македонија по референдумот на 30 септември 2018.

Искрени честитки до Томислав Георгиев од тимот на Институтот за комуникациски студии.

Наградената фотографија
tomi nagrada org
 

den potoa 1

den potoa 2

den potoa 3

den potoa 4

den potoa 5

 • den-potoa-s1
 • den-potoa-s2
 • den-potoa-s3
 • den-potoa-s4
 • den-potoa-s5
 • den-potoa-s6
 • den-potoa-s1
 • den-potoa-s2
 • den-potoa-s3
 • den-potoa-s4
 • den-potoa-s5
 • den-potoa-s6