fbpx

Со пливањето ја надминува физичката попреченост

Со пливањето ја надминува физичката попреченост

Настанот се организираше во рамките на проектот „Спорт за сите“, кој се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD), финансирана од страна на Европската унија, а спроведувана од Програмата за развој на Обединетите нации. Во проектот како ко-финансиер со свои средства учествува и Општина Ресен. Здружение за адаптивни спортови и рекреација „Рекреакција“, Ресен.

Новинар: Стево Башуровски
Снимател и монтажа: Димитар Колонџоски

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Со пливањето ја надминува физичката попреченост
Watch the video

Настанот се организираше во рамките на проектот „Спорт за сите“, кој се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD), финансирана од страна на Европската унија, а спроведувана од Програмата за развој на Обединетите нации. Во проектот како ко-финансиер со свои средства учествува и Општина Ресен. Здружение за адаптивни спортови и рекреација „Рекреакција“, Ресен.

Новинар: Стево Башуровски
Снимател и монтажа: Димитар Колонџоски

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.