fbpx

Како средношколците го поминуваат времето во изолација?

Како средношколците го поминуваат времето во изолација?

Ги замоливме средношколците да ни испратат видео како го поминуваат времето во изолација. Тие ни открија како го користат неочекуваниот корона распуст и ни дадоа одлични препораки за филмови, книги, серии и интерактивни апликации. А ни порачаа #СедиДома и биди продуктивен! Наредните денови ќе објавуваме по едно видео од серијалот #МедиумциДома.

Прв е Хикару Хајакава, ученик на младинска размена во СУГСГ „Орце Николов“ преку програмата YES Abroad кој поради пандемијата на коронавирусот мораше да се врати во Њу Џерси. Погледнете како тој го поминува времето во карантин. Spoiler alert! Волонтира онлајн и учи македонски.

Како средношколците го поминуваат времето во изолација?
Watch the video

Ги замоливме средношколците да ни испратат видео како го поминуваат времето во изолација. Тие ни открија како го користат неочекуваниот корона распуст и ни дадоа одлични препораки за филмови, книги, серии и интерактивни апликации. А ни порачаа #СедиДома и биди продуктивен! Наредните денови ќе објавуваме по едно видео од серијалот #МедиумциДома.

Прв е Хикару Хајакава, ученик на младинска размена во СУГСГ „Орце Николов“ преку програмата YES Abroad кој поради пандемијата на коронавирусот мораше да се врати во Њу Џерси. Погледнете како тој го поминува времето во карантин. Spoiler alert! Волонтира онлајн и учи македонски.