fbpx

Кој сака да биде милионер? Квалитет на живот во Македонија

Кој сака да биде милионер? Квалитет на живот во Македонија

Квалитетот на живот во Македонија низ неколку факти за постигнувањата во образование, здравство и заработувачка. Видеото е изработено од Finance Think.

Погледни го видеото и #Прашај. 

Кој сака да биде милионер? Квалитет на живот во Македонија
Watch the video

Квалитетот на живот во Македонија низ неколку факти за постигнувањата во образование, здравство и заработувачка. Видеото е изработено од Finance Think.

Погледни го видеото и #Прашај.