fbpx

Двојазичност на гевгелиски начин

Двојазичност на гевгелиски начин

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Двојазичност на гевгелиски начин
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.