fbpx

Кои се трите основни столба за намалување на загадувањето?

Кои се трите основни столба за намалување на загадувањето?

Во Македонија има три основни столба кои ќе помогнат да се намали загадувањето - намалување на потрошувачката на електрична енергија, користење обновливи извори на енергија и гасификација.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Кои се трите основни столба за намалување на загадувањето?
Watch the video

Во Македонија има три основни столба кои ќе помогнат да се намали загадувањето - намалување на потрошувачката на електрична енергија, користење обновливи извори на енергија и гасификација.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.