fbpx

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден клуб

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден клуб

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден ракометен клуб за да биде конкурентен на европските и светските првенства? ResPublica видео подкастот со спортскиот директор на Металург, Ванчо Димовски и тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK
Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден клуб
Watch the video

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден ракометен клуб за да биде конкурентен на европските и светските првенства? ResPublica видео подкастот со спортскиот директор на Металург, Ванчо Димовски и тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK