fbpx

Младите „свиткаа кичма“ - Докторите алармираат дека бројките постојано растат

Младите „свиткаа кичма“ - Докторите алармираат дека бројките постојано растат

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии

Младите „свиткаа кичма“ - Докторите алармираат дека бројките постојано растат
Watch the video

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии