fbpx

Тагови

Таг: автопати

izjavite za izgradenite patista ja otkrivaat propagandata featured
Изјавите за изградените патишта ја откриваат пропагандата

Помпезни изјави за големи инфраструктурни успеси. Премиерот Димитар Ковачевски и министрите во Владата се...