fbpx

Тагови

Таг: иселување

Фотографија на која се гледаат луѓе како чекаат на аеродромски шалтери.
Западен Балкан и иселувањето: ЕУ ќе прими „празни држави“

Демографите се загрижени дека тој тренд нема да престане и покрај ветувањата од ЕУ дека до крајот на оваа...

lokalcite zaminaa dojdencite gi fatija nivnite mesta featured
Локалците заминаа, дојденци ги фатија нивните места

Празнењето на Западен Балкан доведе до недостиг на работници во некои дејности. Чеданка Андриќ,...