fbpx

Тагови

Таг: непотизам

nepotizam korupcija balkan naslovna
Балканските династии не познаваат закони, непотизмот цвета и се шири

Неодамна во Македонија штрајкуваа приватните специјализанти на државната...

Балканот и непотизмот: Немаме кралеви, но имаме династии
Балканот и непотизмот: Немаме кралеви, но имаме династии

Еден редовен конкурс за работа во Македонска навигација (М-НАВ) одмота клопче на долгогодишно вработување на...