fbpx

Тагови

Таг: приемен испит

images prasaj Dali na priemniot ispit za fakultet isto ke se rangiraat ucenicite od strucnite i gimnaziskite ucilista
Дали на приемниот испит за факултет исто ќе се рангираат учениците од стручните и гимназиските училишта?

На прашањето на Кристина Павловски од гимназијата „Орце Николов“ од Скопје, одговара...