fbpx

Тагови

Таг: РЕК Битола

sekoja godina na drisla gnie struja za 20000 domakinstva featured
Секоја година на Дрисла „гние“ струја за 20.000 домаќинства

Високите сметки за електрична енергија удираат по македонските фирми. Домашните компании полека ја губат...