fbpx

Тагови

Таг: средства за контрацепција

koi vidovi na kontracepcija treba da gi prepise ginekolog intro
Кои видови на контрацепција треба да ги препише гинеколог?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...