fbpx

Величковски: (Х)Умор од короната

КОВИД 19 исправи многу предизвици пред нас, а начинот на кој се справува со нив новинарот Горан Величковски е лесно применлив. Од дворот во Соње ги споделува советите како полесно да ја преживееме пандемијата и наместо на смрт и болест, да размислуваме на живот.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: