fbpx

„Вирозна“ Саботажа

„Вирозна“ Саботажа, е првично емитувана на 15 септември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: