fbpx

Животот на лицата со физичка попреченост

Видеото е изработено од страна на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамки на проектот ,,Поддршка од граѓанското општество кон политиките за социјална кохезија и различностите" поддржан од Британската амбасада во Македонија.

Тагови: