fbpx

„Коска“ Саботажа

„Коска“ Саботажа, е првично емитувана на 08 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: