fbpx

„Продадена“ Саботажа

„Продадена“ Саботажа е првично емитувана на  07 јули 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: