fbpx

„Репетирана Саботажа“

„Репетирана Саботажа“, е првично емитувана на 17 февруари 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: