fbpx

Саботажа „Еволуција“

Саботажа „Еволуција“, е првично емитувана на 18 септември 2017 година (понеделник)на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: