fbpx

„Саботажа од збор“

„Саботажа од збор“ е првично емитувана на 29 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: