fbpx

Саботажа „Финале“

Саботажа „Финале“,  е  првично емитувана на 14 јули 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: