fbpx

„Торбарска Саботажа“

„Торбарска Саботажа“, е првично емитувана на 6 февруари 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: