fbpx

„Утната“ Саботажа

„Утната“ Саботажа, е првично емитувана на  30 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: