fbpx

„Школска“ Саботажа

„Школска“ Саботажа е првично емитувана на 05 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: