fbpx

Онлајн квиз: Колку сте толерантни?

Воопшто немаш разбирање за различностите и другите луѓе? Само делумно можеш да ги рабереш поинаквите од тебе? Или си толерантен/на, што е тешко да се најде во денешно време. #Дознај со решавање на квизот.

Кликни на сликата за да те одведе на онлајн квизот - МКД   АЛБ
Kolku ste tolerantni

Тагови: